Tervetuloa kosteikkohankkeen loppuseminaariin

Karstulan Isoniityn kosteikko on perustettu peltoalueelle. Kuva: Juha Heikkilä 7/2014

Karstulan Isoniityn kosteikko on perustettu peltoalueelle. Kuva: Juha Heikkilä 7/2014

Valtakunnalliset kosteikkopäivät järjestetään Helsingissä 1.–2.9.2014. Kosteikkopäivien tavoitteena on tukea kosteikkojen kansallista suojelua. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kotiseutukosteikko Life+ -hankkeen loppuseminaari pidetään kosteikkopäivien yhteydessä: maanantaina 1.9. iltapäivällä esitellään hoitotöiden vaikutuksia kosteikkoluonnolle sekä kerrotaan, kuinka yksityiset maanomistajat, yhdistykset ja yritykset ovat edistäneet kosteikkoympäristöjen tilaa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 22.8. mennessä

Asukkaat, metsästysseurat ja yritykset voivat edistää kosteikkojen tilaan omilla maillaan. Pruntelin kosteikko Rovaniemellä tehtiin yhteistyössä Kemijoki Oy:n ja paikallisten metsästysseurojen kanssa. Kalastusmestari Jyrki Autti (vas.) Kemijoki Oy:stä ja Reijo Saari Valajaskosken metsästys- ja kalastusseura ry:stä tähyävät lintuja kosteikolle tehdyltä tarkkailukumpareelta. Kuva: Juha Siekkinen 6/2012

Asukkaat, metsästysseurat ja yritykset voivat edistää kosteikkojen tilaan omilla maillaan. Pruntelin kosteikko Rovaniemellä tehtiin yhteistyössä Kemijoki Oy:n ja paikallisten metsästysseurojen kanssa. Kalastusmestari Jyrki Autti (vas.) Kemijoki Oy:stä ja Reijo Saari Valajaskosken metsästys- ja kalastusseura ry:stä tähyävät lintuja kosteikolle tehdyltä tarkkailukumpareelta. Kuva: Juha Siekkinen 6/2012