Muut: Kevätmuuttoa seuraamaan – Tornien taisto 9.5.2015

Kevät tulee ja kosteikot heräävät eloon!

Yksi mukava ja helppo tapa tutustua kosteikkoon ja sen linnustoon on osallistua Tornien taisto -tapahtumaan, mikäli lintutorni sattuu olemaan kosteikon äärellä.

Tornien taisto on BirdLife Suomen järjestämä lintutapahtuma, jossa lintutornissa havainnoiden pyritään havaitsemaan mahdollisimman monta lintulajia kahdeksassa tunnissa. Samalla tehdään lintuharrastusta tunnetuksi ja osallistumismaksuilla kerätään varoja linnustonsuojeluun. Tornien taisto järjestetään vuosittain toukokuun alussa, ja siihen voi osallistua kuka tahansa.

Ilmoittautuminen 9.5.2015 Tornien taistoon alkaa 24.3. klo 12:00. Tänä vuonna osallistumismaksuilla tuetaan heinäkurpan suojelua.

Tornien Taisto 3.5.2014, Oulunsalon Akionlahti, kuva Juha Siekkinen 3

Kempeleen-Oulunsalon luonnonsuojeluyhdistys Tornien taistossa Oulunsalon Akionlahden lintutornissa 3.5.2014. Tapahtuman aikana kuka tahansa voi tulla vierailemaan lintutornissa ja saada lintuharrastajilta esimerkiksi neuvoja lintujen määrittämiseen. Kuva Juha Siekkinen.