Muut: Seminaari ranta-alueista 21.5. Helsingissä

Suomen ympäristökeskuksessa järjestetään keskiviikkona 21. toukokuuta Monikäyttösuunnittelulla Suomen ranta-alueet kuntoon -seminaari. 

Seminaarissa esitellään uusi ranta-alueiden monikäyttösuunnittelun konsepti sekä VELHO-hankkeen tulokset suunnittelusta ja järviruo’on hyötykäytöstä. Lisäksi etsitään keinoja laajentaa rantojen tehokas suunnittelu ja hoito valtakunnalliseksi. 

Seminaari on tarkoitettu rantojen ja lintuvesien hoidon suunnittelijoille ja toteuttajille, neuvojille, maaseudun kehittämisohjelman rahoittajille ja kaikille rantojen hoidosta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen 14.5. mennessä SYKEn koulutusohjelman kautta.

Seminaarin kutsu ja ohjelma

Ilmoittaudu seminaariin

Tiedote: Rantojen hoito-oppaan tavoitteena kohdentaa maatalouden ympäristökorvausten käyttöä